Wie ben ik?

Mijn naam is Nelleke Langendoen. Ik heb 22 jaar werkervaring in de kinderopvang en ben daarnaast moeder van 2 tieners van 16 en 18.

Vanuit mijn werk heb ik kinderen leren kennen, geleerd over hun ontwikkeling, hun gedrag en de manier waarop ze naar de wereld kunnen kijken.

Naast mijn werk als pedagogisch medewerker ben ik begonnen als coach in mijn eigen praktijk. Het werken met kinderen in de opvang vind ik heel leuk, maar ik wil graag die kinderen en volwassenen verder helpen die meer begeleiding nodig hebben. Na meerdere coach opleidingen is het voor mij duidelijk…. coachen is waar mijn hart ligt!!!

unadjustednonraw_thumb_3715

Ik ga er vanuit dat het gedrag van een kind niet op zichzelf staat. Er is een reden waarom een kind bepaald gedrag vertoont. Daarom is het zo belangrijk om als coach te luisteren en te kijken naar het kind en de ouders. Als coach help ik om de gevoelens van het kind onder woorden te brengen, en hierin een brug te leggen tussen het kind en de ouders.

In de afgelopen jaren ben ik als moeder ook ervaring -deskundige geworden. Met kinderen met een chronische ziekte, maar ook diagnoses, weet ik heel goed hoe het is om dit binnen je gezin, maar ook met betrekking tot school en omgeving mee te maken. Om dit als gezin positief te dragen, waarin we juist kijken naar de mogelijkheden die er wel zijn, waren de afgelopen 12 jaar voor mij een grote bevestiging dat de werkwijze van een coach goed bij mij past.